VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Knut Reiersrud

  • Høvleriet, Smedasundet 66, Haugesund
  • +47 52744545
  • 12. august 2021
  •  /  23:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Knut Reiersrud er blant landets beste instrumentalister, en virtuos på gitar og en magiker på scenen. Tre store påstander, som faktisk stemmer, alle tre.

Blues er godt festet i ryggraden etter læretid i Chicago og New York, mens gitararsenalet i ulike konstruksjoner og stemminger gjør Reiersruds solokonserter til en reise i strengemusikkens geografi.

Etter 14 soloplater, medvirkning på 300 utgivelser og turneer på alle verdens kontinenter, er sekstiårsjubilanten for en levende legende å regne. Flere priser i Norge og utlandet har det blitt, og samarbeid med storheter som Dr. John, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan og David Lindley. Han har gjort en rekke innspillinger og konserter sammen med Iver Kleive på kirkeorgel, og live-innspillinger i land som i Nepal og i Iran. I løpet av en uke i november 2019 opptrådde han med både Berlinerfilharmonien i Berlin og i Royal Albert Hall i London. Få andre artister kan matche det!

Vi er lovet en kjernesunn og sprek blanding av blues, folkemusikk, indisk og afrikansk, inspirert av norske daler og amerikanske delta, alt pakket inn i et mildt sagt forrykende enmannsshow!

  • Last Updated: 06.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 12. august 2021 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Knut Reiersrud
Your Recently Viewed Pages