VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Kodeklubb for viderekomne

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 28. oktober 2020
  •  /  17:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kodeklubben på Sølvberget starter med kodeklubb med gadgeten Micro:bit for de som har programmert litt allerede.
For dere som har gått på introduksjonskurset på kodeklubben (enten her på Sølvberget eller andre steder) og som synes at programmering er både interessant, givende og gøy, så starter vi opp kurs med Micro:bit. Kurset er også åpent for de som er selvlærte, men opplegget forventer en viss kjennskap til programmering fra før. Kurset vil passe for barn og ungdom i alderen 10-13 år.

Micro:bit er en liten datakontroller. Den har en rekke funksjoner som er lette å bruke, som lyd, bevegelsessensor, kompass og blåtann. Til å programmere denne bruker vi programmeringsspråket Python. Python er verdens tredje mest utbredte programmeringsspråk og er det enkleste fullverdige programmeringsspråket å lære.
Micro:bit-kurset er i Verkstedet i 3. etasje på Sølvberget Kodeklubbene er hver onsdag når det ikke er skoleferie. Vi begynner halv seks om kvelden (17.30) og holder på til litt før sju (19.00), da biblioteksavdelingen stenger. 
Hvis smittesituasjonen utvikler seg slik at vi ikke kan tilby fysiske kodeklubber vil vi bruke Discord for nettbasert kodeklubb. 

Kodeklubb med Micro:bit: 14. oktober - 18. november 2020.
Du må være forhåndspåmeldt for å delta på kodeklubben. Det er 8 plasser på kurset i Microbit. Påmelding fra 7. september kl 12 på www.sølvberget.no/Arrangementer.

  • Last Updated: 09.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 28. oktober 2020 17:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kodeklubb for viderekomne
Your Recently Viewed Pages