Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Kom så skal jeg vise deg! // Konsert Ogna Scene

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 14. september 2019
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kom Så Skal Jeg Vise Dere! Frode Johansen har siden debuten i 2013 vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge, og har nå etablert seg som en av de ledende artistene i sjangeren.

Kom Så Skal Jeg Vise Dere!

Frode Johansen har siden debuten i 2013 vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge, og har nå etablert seg som en av de ledende artistene i sjangeren.

Han har turnert med Kaia Huuse, og Låtskriverne. Han har spilt over 100 konserter i året de siste tre årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media.

Han har gitt ut seks album, hvorav det siste; «Ellers Så Er Alt Det Samme Her» solgte ut sitt førsteopplag på rekordraske to måneder. Albumet fikk strålende anmeldelse pa? viser.no og la?ta «Du Er Ikke Han» fikk plass nummer 36 på Erik Valebrokks liste over de 75 beste låtene i 2018.

Låtene «Sølvgrå», «Birken», «En Liten Kopp Lykke» «Byen Av Lys» og ikke minst harselasen «DAB» er kjente låter fra Frode-katalogen.

Frodes konserter kjennetegnes av en mann og hans gitar. Med vekslinger mellom god humor, og ektefølte og nære sanger. I den nye forestillingen blandes gamle slagere med helt nye sanger i ekte Frode-stil.

Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»

Frode Johansen er den prinsippfaste artisten med integritet mot det kommersielle. Han er artisten med mange klassikere, men ingen hits. Han er en av dem som går de anonyme kjempers vei i kampen for norsk musikktradisjon. Han er en ærlig formidler og en fantastisk gitarist. Han har et trofast publikum, og egen fanklubb.

Frode kan høres på Spotify, men må oppleves live!

  • Last Updated: 06.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 14. september 2019 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Kom så skal jeg vise deg! // Konsert Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages