Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Komedieshow: Ismo - Watch Your Language Tour

Mer info

Show på Stavanger konserthus med den ultimate observatøren, ISMO med sin unike evne til å få folk til å se kjente ting på nye måter gjennom sitt distinkte perspektiv.

ISMO startet sin karriere i 2002 i hjemlandet Finland og har blitt en av landets mest populære komikere. Han skrev og spilte i to sesonger av sin egen sitcom, ISMO, og filmet også fire DVD-spesialer fra 2008 til 2016. Komikeren gjorde sin amerikanske debut på Laugh Factory i Hollywood i 2014, der han vant tittelen "Verdens morsomste person". I desember 2015 flyttet han fra Finland til Los Angeles, og nå underholder han i utsolgte hus verden over, inkludert USA, Canada, Australia, Mexico og Europa.

Han har også markert seg på store festivaler som Just For Laughs (i Montreal, Toronto og Bermuda), Sydney Comedy Festival, Melbourne Comedy Festival, Edinburgh Fringe og The New Zealand International Comedy Festival. Ismo opptrer jevnlig på klubber i LA og er hovedattraksjonen på scener over hele USA.

Ismo dukket opp i et par episoder av NBC's Bring The Funny i 2019. Han har samarbeidet med Merriam Webster for å lansere en digital komiserie med videoer som tar for seg det engelske språket med et humoristisk blikk. Han har også vært gjest på NBC's Last Call with Carson Daly og ble den første finske komikeren som opptrådte på Conan i 2018. Ismos klipp fra Conan har blitt sett over 70 millioner ganger.

Varighet:
1 timer 30 minutter

ARRANGØR: Casa Nimb

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt