Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik RINGERIKE

Komigalla på Gledeshuset

Overview

Velkommen til Komigalla med Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen, Lars Berrum, Simon Andersen og Henrik Verpe, ledet av Jonas Rønning.

Gledeshusets egen humorfestival toppes med vår egen komigalla, lørdag 15.februar. Her får du et stjernelag med noen av Norges morsomste komikere. Det blir standup, parodier, magi og galskap satt sammen for denne spesielle kvelden.

Tore Sagen, ett av NRKs største multimediale stjerner, har medvirket i radioprogrammer som Holger Nielsens metode, Onkel Happy og Kyrre på NRK P3. Han er en del av trioen bak 'Radioresepsjonen' og kjent fra TV-serien 'Side om Side'.
Martin Beyer-Olsen har de siste årene vokst til å bli en av de morsomste nye komikerne i Norge, kjent fra blant annet "Norske Fordommer", "Berrum & Beyer", "Underholdningsavdelingen" og "Martin og Mikkelsen" på NRK.
Lars Berrum er kjent fra radioprogrammet «Boller og Burritos» og TV-programmene «Berrum & Beyer» og «Aktiv på dagtid».
Simon Andersen kommer med noen av sine strålende parodier og figurer fra sin lange showkarriere!
Ikke nok med det, vi får også besøk av Norske Talenter semifinalist Hans Henrik Verpe, for en magisk vri på kvelden. Verpe har et brennende engasjement for faget og er en av de yngste profesjonelle tryllekunstnerne i Norge.

Kveldens husband består av Gledeshusets egen (anti)humorbassist Erik Anti.

Gallaen ledes av Gledeshusets egen Jonas Rønning, evt Bjørn Kjos, Kongen eller Kim. Her kan det bli overraskelser. Den som kommer får se! Her er det bare å glede seg!

Velkommen til en gledelig kveld på Gledeshuset!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 15. februar 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Komigalla på Gledeshuset
Your Recently Viewed Pages