Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

KOMPANI HAUGESUND - Todelt Aften

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • 51 60 20 10
  • 10. september 2017
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Kompani Haugesund er tilbake og inviterer til en helaftens forestilling med verk av Janne-Camilla Lyster og Stian Danielsen. Varighet: Ca. 90 minutter Koreografi: Janne-Camilla Lyster, Stian Danielsen Medskapende dansere Glassperle: Martine Bentsen, Even Eilerås, Oda Østenstad Fjell, Synne Garvik, Linn Hoftun og Ingeborg Beate Jønsson. Medskapende dansere WOW!: Martine Bentsen, Even Eilerås, Oda Østenstad Fjell og Synne Garvik. Lysdesign: Martin Myrvold Lyddesign: Morten Pettersen Kostymedesign/scenografiansvarlig: Line Maher Dramaturg WOW!: Thomas Schaupp Produsent: Kine Rostøl Ottesen Prosjektledere: Nuri Ribera Anfinsen, Eva Grainger Produsert av: Kompani Haugesund Co-produsert av: Festiviteten Haugesund og Haugesund Teater Støttet av: Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Rogaland fylkeskommune, Haugesund kommune, Karmøy kommune, Tysvær Kommune, Haugesund Sparebank. Kompani Haugesund er tilbake og inviterer til en helaftens forestilling med verk av Janne-Camilla Lyster og Stian Danielsen Forestillingen er en todelt aften med verk av koreografene Janne-Camilla Lyster og Stian Danielsen. Kompaniet har valgt å samarbeide med disse koreografene fordi de gjennom flere år har utpekt seg som to av samtidsdansefeltets mest spennende koreografer. De lager billedsterke, musikalske og sofistikerte verk preget av mot og lekenhet.

Glassperle – Janne-Camilla Lyster Glassperle er en poetisk bevegelsesfantasi med roser, glansbilder og løs-barter, foldet ut i lys og skygge til lyden av glassharpe. Danserne har arbeidet individuelt med et koreografisk partitur, og bevegelsene er deretter blitt komponert i en helhet. Med musikalitet og vidd tar Glassperle publikum med inn i et danserisk univers som må oppleves fremfor å forstås.

WOW! – Stian Danielsen I sammenheng med utviklingen av moderne teknologi, som smarttelefoni og online kommunikasjonsplattformer som Instagram, har vi i de senere år også sett en kraftig økning i narsissistisk adferd. Fagfolk refererer til dette som en ny epidemi hvor vi ser et sosialt skift fra fellesskap og samfunnsengasjement til fokus på individualitet og jeg'et. Med forestillingen WOW!, en koreografi for fire dansere, setter Stian Danielsen et kritisk, men humørfylt fokus på denne utviklingen, og utforsker det ekstreme og absurde ved syklig selvopptatthet.  

  • Last Updated: 21.06.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

søn 10. september 2017 18:00

See All
KOMPANI HAUGESUND - Todelt Aften
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad