Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Kongen Kommer 1704

Overview

Fredrikstad skal feire Kong Frederik IV i en kongelig festhelg med opptog, oppvisninger, teater, gjøgling og konserter! «Kongen Kommer 1704» er et historisk gate- og teaterspill der Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704 gjenskaper Kongens ankomst til Fredrikstad i 1704 – en fantastisk opplevelse for hele familien.

«Kongen Kommer 1704» er et historisk gate- og teaterspill der Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704 gjenskaper Kongens ankomst til Fredrikstad i 1704 – en fantastisk opplevelse for hele familien.

 

Kongen kommer er et gate- og teaterspill med Kong Frederik IVs Tambourafdeling sammen med andre militærhistoriske foreninger, teatergrupper, dansere, håndverkere og sivilister. Alle arbeider de for å gi publikum en opplevelse fra 1700 tallets festningsby. Kongen ankommer med seilskute til havnen, og blir møtt med parade gjennom byen og kanonsalutt. I det spennende leirområdet er det telt, boder, tradisjonelt håndverk og mulighet til å kjøpe varer fra dyktige håndverkere – en opplevelse for alle.

 

Du kan også bli med - finn frem noe egnet tøy, og kle på deg noe som ser ut som det passer i tiden og bli med å hylle kongen når han kommer til byen.

  • Last Updated: 13.04.2018
Dates

lør 26. mai 2018 10:00 23:59

See All
Kongen Kommer 1704
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad