Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

Konsert: El Cuero. Supp: Saturday City

Overview

Americana-heltene EL CUERO kommer til Lillehammer og Cafe Stift i forbindelse med sitt 10-årsjubileum!

Rockebandet fra Kristiansund feirer 10-årsjubileum i år, og i høst legger de ut på del 2 av jubileumsturneen. Året startet med utgivelse av det kritikerroste albumet «For All Remaining Days» med påfølgende konserter i hele landet. I høst fortsetter turneen hvor El Cuero skal feire sine 10 år som band, og nå gleder de seg til endelig å spille i Lillehammer igjen. Bandet har hatt et nært bånd til byen i en årrekke, og det er bare rett og rimelig at de nå har muligheten til å spille her igjen.

El Cuero har siden oppstarten mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine 6 album og hundrevis av konserter. Med røtter i den amerikanske rocken har bandet de siste 10 årene blitt hyllet som et av landets aller ypperste liveband. Bandet er et av Norges fremste formidlere av americana og gitardreven rock, og har på alle sine utgivelser utfordret sjangeren i flere retninger, fra sarte ballader til full-on rock 'n' roll og 8 minutter lange gitarsoloer. El Cuero har turnert flittig siden oppstarten og har vært en gjenganger på landets største festival– og klubbscener.

El Cuero består av:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal)
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass)
Vegard Strand Holthe (gitar/vokal)

Support: Saturday City
Det er allerede 3 år siden brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen var aktive med duoprosjektet sitt Saturday City og ga ut sin første og selvtitulerte EP. Nå er Saturday City aktive igjen og stiller med fullt band (!), og i løpet av 2017 slipper de flere låter og et nytt album på Pisco Records. Tenk 'sjelfull americana og drivende powerpop' med stemmene og harmoniene som det bærende elementet i musikken. Saturday City er inspirert av blant annet Steve Earle, Townes Van Zandt, 60's RnB & soul, Bruce Springsteen, Big Star and The Beatles, for å nevne noen.

Bill: 210/160,-(student)
https://tikkio.com/tickets/3395-el-cuero-cafe-stift

  • Last Updated: 20.08.2017
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

fre 10. november 2017 21:00

See All
Konsert: El Cuero. Supp: Saturday City
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad