Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert: Herr Nilsson og Trygve Eiken trio

Velkommen til konsert med Herr Nilsson på Bergendal gård! 
Det blir en enkel kiosk med kaffe, mineralvann og snacks. Dette blir en kveld for hele familien: på plattingen blir det leker for barn, som også har gatis inngang.

Herr Nilsson spiller lett pop, ispedd køntri og med en herlig småskakk Indiesnert. Perfekt for lyse forsommerdager som denne. Herr Nilsson er legender i Bergens musikkliv, fra brakdebuten "I`m no Elvis" på Galant records i 2005, og en rekke lokale klassikere og legendariske konserter. I 2022 kom de med den vanskelige sjetteplaten, den strålende "Sun Sets in Skuteviken". Kanskje deres beste album (Herr Nilsson – Sun Sets in Skuteviken | Dust of Daylight (musikkbloggen.no) )? Herr Nilsson er et fantastisk liveband, og har vært høyt på ønskelisten til Bergendal gård. 

Før Herr Nilsson spiller Trygve Eiken, for anledningen akkompagnert av Andreas Bjordal og Ian Kolstad. De er fans av Herr Nilsson og gleder seg til å dele scenen med indieheltene denne kvelden.

OBS: Kvelden før er det "En ny tid vil komme - Bob Dylan på norsk" i huset på gården. Det er mulig å kjøpe konsert til begge arrangementene for 250 kroner. 

Tidsplan:
18.00 dørene åpner, kaffen er klar
18. 15 Trygve Eiken trio på scenen
19.00 Herr Nilsson
20.00 Arrangementet slutt

Konsertene på Bergendal er støttet av Bergen kommune.

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt