Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Konsert: Indiefest på Bergen Kjøtt!

Overview

Indiefest på Bergen Kjøtt!
Fredag 10. juni
20:30
Billetter: 250,-
A packed night of indie music - with some of Bergen Kjøtt´s favourite bands who experiment, collaborate, rehearse and record here!
Music from:
Brusk
Burning Koala
I do You do Karate
The Essential Ether
Organised by Gunnar Thune.
Velkommen!

/// TILKOMST
Bergen Kjøtt er en gammel fabrikk og vi jobber med å legge til rette for bedre tilkomstveier. Vi har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har toalettfasiliteter tilgjengelig for alle kjønn og tilrettelagt for rullestolbrukere. Besøkende med rullestoler har tilgang til 2. etasje konsertsal gjennom heisen fra gatenivå (sideinngangen er via en rampe opp til en trinnhøyde på 10 cm; alle dører for ruten ovenfor har en bredde på min. 90 cm).
Ledsagere har gratis adgang, men må registrere seg i forkant av arrangementet. Mer infomasjon: https://www.bergenkjott.org/kontakt
/// VELKOMMEN!
Bergen Kjøtt støtter aktivt opp om et antirasistisk, inkluderende miljø for alle kjønn, bakgrunner og funksjonsevner, som ikke tolererer noen form for trakassering eller diskriminering. Bergen Kjøtt tilbyr som alltid et romslig lokale, med anti-bac og munnbind du trenger det.

  • Last Updated: 07.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 10. juni 2022 20:30 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert: Indiefest på Bergen Kjøtt!
Your Recently Viewed Pages