Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

KONSERT: MÍO (Support: NØDUTGANG) på Blåveis i Stavanger

Mer info

11. april kommer MÍO, et Oslo-basert band, til Blåveis!

MÍO har markert seg som en av undergrunnens største live-opplevelser. Med et energisk show og en rå frontvokalist med enorm stemmeprakt som griper tak i lytteren og nekter å gi slipp, har Folkrock gruppa imponert på scener over hele landet og på festivaler som Midgardsblot og Telemarkfestivalen.

Bandet har skapt et unikt og friskt take på folkrock – som de selv liker å kalle «Folk 'n' Roll». MÍO henter rik inspirasjon fra både norsk rock og punk, samt norsk folkemusikk. Fuzzet felespill og trollbindende vokal slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, melodisk bass og ekspressiv gitar. Hardtslående - uten å miste balansen med sine dynamiske sider.

Det Oslo-baserte bandet albumdebuterte med "Ingen tid å miste" sommeren 2023, til stor hyllest og positive omtaler. Musikken ble blant annet omtalt som: "rastløs folkrock fra og for en kaotisk verden, med virtuose detaljer og en innfallsvinkel til råskapen i det musikalske forelegget som sprenger alle rammer!" av Dagsavisens musikkanmelder Mode Steinkjer.?

MÍO sin musikalske verden og deres liveopptredener kan kalles et «fenomen», og det har satt bandet på kartet som et av Norges mest spennende og lovende up-and-coming band.?I år er de ute på veien igjen med ny musikk - og alle anbefales å bli med på eventyret!

Musikk: https://shorturl.at/qS489

Insta: https://www.instagram.com/miomusikk/

Facebook: https://www.facebook.com/miomusikk

Hjemmeside: https://www.miomusikk.com/

Support: NØDUTGANG
I krysningspunktet til indie-rock, punk, og pop, finner du Nødutgang. Et nyskapende band fra Stavanger som kjennetegnes med en intens lidenskap for ekte og drømmende lydlandskap med sine rå og svevende gitarer, melodiske trommer, og følelsesladede vokalprestasjoner. På kort tid har bandet funnet sitt uttrykk på den alternative scenen, og slapp sin debut-singel «Sjalu» den 10 Januar!

Sist oppdatert: 02/27/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt