Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert: Ola Bremnes trio på Ogna Scene

Mer info

Ola Bremnes med nye sanger på vestlandstur. Den folkekjære sangeren og sangskriveren Ola Bremnes kommer med ny plate i vår.

I den forbindelse kommer han på en liten konsertrunde på Sørvest-landet i månedsskiftet august/september. Ogna, Stord og Øystese får besøk, og med seg har han to briljante musikere: Gjermund Silset (bass) og Tore Bruvoll (gitarer).

Det nye albumet heter «Det som gjør at grønt e grønt». Her er betraktninger om livets viderverdigheter. Veivalg og vår, kjærlighet og blinkende lys. Hvor ting egentlig finner sted. Ola er mannen bak sanger som «Har du fyr» og «Mi pia, din gutt». Han har en rikholdig katalog å øse fra. Nytt og gammelt, kjent og ukjent blandes i konserten til ei herlig musikalsk trollmannsgryte. Kraftig krydret av musikere som Ola har spilt med i mange år. På konsertene i Ogna, Stord og Øystese serveres samspill av ypperste klasse. Ispedd lun humor og sterke historier, både til å gråte og le av. Jeg skriver om det som berører meg, sier Ola. Da kan det være at også publikum blir berørt. Det inviteres til en STOR aften med disse tre karene. Her er det bare å hive seg i kalosjan, skaffe seg billetter og ta sete i salen.

Velkommen!

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt