Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert: Skamskutt hos Bore Surf Senter

Mer info

Konsert med Skamskutt på Klepp hos Bore Surf Senter. Skamskutt er et rock/blues/countryband. Velkommen til en helaften med rock, blues og country!

Etter en skamrå konsert sist sommer har vi igjen gleden av å få besøk av Skamskutt. En dash country, en dash rock mixet av disse karene, og vips, så får vi blues on the rocks..... Her er besetningen som garantert ikke skyter med løskrutt..

Brigt Owe Ognedal - Vokal, gitar
Arvid Tjelta - Vokal
Oddvar Solheim - gitar
Ivan Storm Juliussen - bass
Torstein Kyllevik - trommer

Skamskutt er et rock/blues/countryband, som består av Oddvar «SOL» Solheim på gitar, Bright Owe Ognedal gitar/ vokal, Ivan Storm Juliussen på Bass. Torstein Kyllevik på trommer og Arvid Tjelta på vokal. Mange kjenner Oddvar fra band som Little by Little, Hard Luck Blues, Reidar Larsen og Rita Eriksen. Han regnes som en av de dyktigste bluegitarister vi har. Bright Owe Ognedal er kjent fra spillejobber både som soloartist og fra div. Band. Han har blant annet spilt inn plate i Nashville med bandettil Waylon Jennings, Waymore´s Outlaws. Han har også bidratt på låter med Jamie Whiting, bassisten til Willie Nelsom. Ivan Storm Juliussen på bass er for mange kjent som en utrolig dyktig maler + mange har sett han i NRK – serien «Kongen og Cowboyen» i tillegg er han en meget dyktig bassist. Han har siden første verdenskrig spilt bass med flere dyktige musikere og band. Blant annet Busserull. Torstein Kyllevik har lang fartstid bak trommene og medvirker i band som Banden, Lasse Berheim Band, Cafe Gentlemen, og Arma og Bein. Til slutt er det den ny-innskutte vokalisten i Skamskutt, Arvid Tjelta. Han bidrar mer på den rocka siden av Skamskutt og har lang erfaring på scenen med bandet Sublime Eyes.

Så her fyres det fra alle kanon, spares ingen krutt og kanskje noen må gå planken.
Velkommen til en helaften med Rock, blues og country!»

Arrangementstidspunkt/konsertstart: 18:30
Dørene åpner: 18:00

Varighet: 300 min

Servering:
Kiosk
Mat
Øl / Vin

Aldersgrense: 18
Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)
Bevegelseshemmede: Ja
Parkeringsmuligheter: Ja

Sist oppdatert: 07/23/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt