Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert: Tore Brunborg trio på Spor 5 i Stavanger

Mer info

Stjernesaksofonist Tore Brunborg med ny sterk trio med Veslemøy Narvesen og Bárður Reinert Poulsen sesongåpner jazzhøsten på Spor 5.

Den stillferdige vossingen Tore Brunborg, Buddy-prisvinneren med den særegne og vakre tonen, har vært en bærevegg i norsk jazz i mer enn førti år. Fra tida i Masqualero og Jazzpunkensemblet til de senere årene med Tord Gustavsen kvartett og Meadow, og sammen med internasjonale stjerner som Pat Metheny og Manu Katchè har Brunborg markert seg som en av landets aller fremste og viktigste musikere.

Nå er Brunborg klar med ny spennende trio hvor han utforsker formater med to sterke stemmer fra den nye generasjonen. Basert på nyskrevet musikk av Brunborg blir det en særpreget miks av finurlige rytmiske og harmoniske elementer, med sterke strukturer og melodier som driver musikken videre. I møte med Veslemøy Narvesens lekne trommespill og Poulsens luftige og bunnsolide bass, går musikken mange veier. Her er det to generasjoners musikalske perspektiver, dybde og historiske kontekst. Kall det gjerne en ny fusjon!

Artister: 

Tore Brunborg – saksofon

Bárður Reinert Poulsen – bass

Veslemøy Narvesen – trommer

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt