Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Flekkefjord

Konsert Flekkefjord kultursenter: "Heim te jul"

Overview

Velkommen Heim Te Jul 2017 på Spira i Flekkefjord.

Heim te jul arrangeres for 14. gang i år, og for andre gang inviteres det til «en annerledes julekonsert» i vår nye storstue, Spira! Arrangørene lover et høyt nivå med stor og spennende variasjon.

Det er trekløveret Per Øivind «Pøya» Thorsen, Jorun Rødland og Frank Øverland som inviterer til denne tradisjonelle konserten satt sammen av et spennende knippe artister fra distriktet. Det kreves en del arbeid for å få på plass et variert utvalg mennesker koordinert inn med låtvalg, tekster, noter og øving med artister og musikere.

Det er like spennende hvert år å få samlet inn et utvalg artister – hvorpå noen har vært med tidligere. Vi har vært utrolig heldige og privilegert som hvert år møter så stor entusiasme og glede når vi tar kontakt med navnene på listen vår. Det er en stor utfordring å ikke ta med for mange i programmet. Vi skulle så gjerne hatt med oss alle vi kjenner, alle som har vært med tidligere – men også alle de nye, kommende talentene! – Med tid og stunder håper vi allikevel at vi inkluderer alle sammen, og er også avhengig av tips og tilbakemeldinger. Vi har så utrolig mange flotte, talentfulle og flinke artister i vårt distrikt!

Husbandet består i år som i fjor av Per Øivind Thorsen, Tor Arve Barøy, Joe Rusi, Frank Øverland, Kjell Martin Sirnes, Jorun Rødland og Jeanne Omdal Haukland.

  • Last Updated: 07.12.2017
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

ons 27. desember 2017 19:00

See All
Konsert Flekkefjord kultursenter: "Heim te jul"
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad