Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Frogn

Konsert i Drøbak kirke

Overview

Nydelig, lun og stemningsfull konsert. Kjente og kjære melodier og musikkverk for soprano, klarinett og klaver i Adventstid...

 

Kort info om utøvere.

 

Som åtteåring sang Maria for første gang opera med solister og et kammerorkester i Mikhalovskiy -teateret i St. Petersburg. Hun har sin utdannelse fra St. Peterburg Rimsky-Korsakov statligekonservatorium og har gjennom årene mottatt mange stipend og vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser. Hun er jurymedlem på mange konkurranser i Russland og andre land og gir masterklasser på kjente læresteder i en rekke land.

 

Maria Ludko har et allsidig repertoar og holder mellom 70 og 100 konserter årlig.  I sitt første besøk i Norge tilbyr sopranen fra St. Petersburg sammen med konsertpianisten Elena Shalneva Sirnes et fargerikt program.

Publikum kan glede seg til berømte verk bl.a. J.S. Bach,  J. Strauss og G. Rossini.

 

Elena Shalneva Sirnes er utdannet som klassisk konsertpianist og har en lang karriere både som utøver og etterspurt pianopedagog. Hun er leder for Drøbak pianoakademi, gir masterklasser og er jurymedlem på norske og utenlandske pianokonkurranser.

 

Den kjente russiske skuespilleren Georges Devdariani skal berike konserten med sin klarinett og være moderator.

  • Last Updated: 27.10.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lør 2. desember 2017 12:00

See All
Konsert i Drøbak kirke
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad