Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert med Auntie G på Fana Kulturhus

Mer info

Velkommen til konsert med Auntie G, den bergenske artisten som kombinerer gitardreven rock med inderlig country. Gjertrud Coutinho har de siste årene begeistret oss med musikk som har blitt lagt merke til både nasjonalt og internasjonalt. I 2023 ble hun nominert i kategorien «Best International Female» under Radio WigWam Awards i England.

De siste to årene har hun samarbeidet med den svenske gitaristen og produsenten Markus Kinell. Sammen har de gitt ut en rekke singler og en EP innen sjangeren «orchestral hard rock». Konserten vil by på et knippe av disse låtene sammen med noen av hennes tidligere countrylåter.

Denne kvelden får du oppleve et spennende musikalsk uttrykk. Gjennom småpraten mellom låtene og de personlige, inspirerende tekstene, tar Auntie G deg med på en reise gjennom livets opp- og nedturer. For det handler om å møtes. Som mennesker og medmennesker. Bli inspirert, og la musikken bringe oss sammen.

Som hun selv sier i en av sine låter: "It's not about the final goal, but who you meet along the road."

Med seg i Småsalen denne kvelden har hun:

Ulf Skjoldhammer på gitar, Johannes Melbøe på gitar / trekkspill / keys, Trond Håkon Sandvoll på bass og
Ole Ekroll på trommer.

Fana Kulturhus finner du på Nesttun, rett ved Bybanestoppet Nesttun sentrum.

Pris kr 250.- inkl. bill.avgift.


INKLUDERING og LIKE MULIGHETER for alle!
Vi ønsker at alle skal ha samme mulighet for å oppleve og delta på våre konserter uavhengig av økonomi. Vi er glade for at du ønsker å se oss og stiller ingen spørsmål om du trenger en fribillett.
Velg «Legg til promokode» før du klikker på antall og type billett. Skriv inn promokoden Fribillett. Fortsett så med valget Billett med promokode.

Om du vil bidra med noe, blir vi veldig glad for alle som deler bilder eller video fra konserten på sosiale medier, strømmer musikken, eller forteller andre om konsertopplevelsen.

Hjertelig velkommen!

Music streaming og sosiale medier (Spotify etc): https://linktr.ee/auntieg

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt