Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Konsert med Aurora

Overview

Det er blitt en årlig førjulstradisjon; Aurora med utsolgt konsert i Stavanger siste lørdagen før julaften! Og nå skal det skje for tredje året på rad!

Stjerneskuddet Aurora har med hits som Runaway Conqueror, Running with the Wolves og Oasis-cover Half the World Away tatt verden med storm. Kritikere har rost henne opp i skyene, verdensstjerner som Kate Perry har hyllet henne og tv-show Jimmy Fallon og Conan har hatt æren av å ha henne i studio.

Aurora har så vidt rukket å fylle 21 år, men har allerede opplevd noen utrolige milepæler. Hun har turnert USA og hele Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv-show i USA, Rolling Stone til å liste henne opp som en av de artistene de har størst tro på fremover og blitt sammenlignet med noen av de største artistene i verden som Björk og Sia. Pop-kometen har i tillegg til dette spilt under Nobelkonserten, høstet rosende omtaler fra blant annet New York Times og Mojo og har solgt ut konserter landet over, deriblant Stavanger konserthus i fjor. I fjor trollbandt hun blant annet fullsatt hovedscene under Øyafestivalen, og skal i år headline Bergenfest, Slottsfjell og flere andre større festivaler.

Arrangør: Vipe Productions AS & Utopia Festival

Aldersgrense: 18 år
Unge 13-18 gis adgang i følge med verge over 23 år. Vergeskjema må benyttes. Last det med fra nettsidene her eller kontakt billettskranken.
Rullestolplasser
Ved kjøp av plass til rullestolbruker og ledsager, vennligst kontakt oss før du kjøper, på telefon 51 53 70 00 (1) eller e-post billett@stavanger-konserthus.no

Foto: Tony Kearney

  • Last Updated: 17.11.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 16. desember 2017 21:00

See All
Konsert med Aurora
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad