Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Bruno Mars

Overview

Bruno Mars til Bergen! Spiller eksklusiv Norgeskonsert på Koengen 3. juli. Billetter i salg tirsdag 6. mars kl. 09.00!

Ryktene er sanne: En av verdens største popstjerner og vinner av hele seks (!) priser på årets Grammy Awards, herunder Record of The Year, Song of the Year og Album of The Year, spiller konsert i Bergen på Koengen tirsdag 3. Juli. Konserten blir den eneste Bruno Mars spiller i Norge i 2018, på en av turnéens mest intime og vakre stoppesteder.

3. juli skal vår tids største showmann fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K MagicThat’s What I LikeLocked Out of HeavenGrenadeUptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet. Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien.

Koengen er utvilsomt stedet å være denne kvelden om du ønsker en vitamininnsprøytning av stor popmusikk i spektakulært liveformat.

Med mer enn 200 konserter på kalenderen er Bruno Mars’ 24K Magic World Tour den amerikanske superstjernens største og råeste turné noensinne. Det kan de 23.000 menneskene som opplevde showet i Telenor Arena i 2017 skrive under på.

Når Bruno Mars er tilbake på de europeiske veiene denne sommeren er det for å spille konserter bl.a. i Hyde Park, på Stade de France i Paris samt på Roskildefestivalen og Rock Werchter i Belgia. Koengen på Bergenhus Festning er med andre ord i godt lag.

Special Guest: Big Sean

Den amerikanske rapperen Big Sean er med hits som Bounce Backog Moves blant de 100 mest populære artistene på Spotify i skrivende stund. Han er utgitt på Kanye West sitt plateselskap GOOD Music og har jobbet med artister som Lil Wayne, Nas og Miguel. Gjennombruddet kom med topp 10-singelen ”Dance (A$$)” feat. Niki Minaj i 2013. Siden den gang har han vært blant pophimmelens mest populære og anerkjente rappere. Sist gang han spilte i Norge var som support for Rihanna i Telenor Arena i 2016.

DJ Rashida

Når Prince inviterer deg til å være DJ på hans private fest, så takker du selvsagt ja. Når han attpåtil spør om du vil bli hans offisielle DJ etter den jobben, så sier det noe om deg: Du kan helt tydelig løfte taket! DJ Rashida er en av LA’s hotteste DJ-er og er klar for å gjøre hele Koengen om til et digert dansegulv! 

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 01.03.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tirs 3. juli 2018 19:00

See All
Konsert med Bruno Mars
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad