VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Konsert med Cabin Fever

Overview

Cabin Fever til Bergen! Cabin Fever er en ny «super-gruppe» fra Bergen med annerkjente produsenter som Simen Hope (Sigrid, Gabrielle, Zupermaria), David Lucius King (The Script), Fredrik Brurås (Kygo, Fred Well, HAVSUN) og Askjell Solstrand (AURORA, Sigrid, iris).

Cabin Fever slapp sin debutlåt "Those Nights" mai 2021 et år etter sin første konsert på Østre i Bergen hvor de solgte ut samme dag som billettene ble lagt ut. Nå klinker de til med headliner-show på legendariske scener som USF Verftet og Rockefeller.

Cabin Fever er både et låtskriverkollektiv og bandprosjekt, bestående av de anerkjente produsentene, låtskriverne og musikerne; Simen Hope, David Lucius King og Fredrik Brurås. Sammen med Askjell Solstrand skriver og produserer de all musikken til Cabin Fever. Og ja låtskrivingssamarbeidet mellom de fire startet på en hytte.

De skaper "retro-pop" med inspirasjon fra musikken som de selv har blitt inspirert av, det beste fra 80-90-tallet R&B og pop. Det er ingen tvil om at Cabin Fever er kommet for å bli, og er klare til å sette sitt preg på internasjonal pop-musikk.

Cabin Fever dukker opp med låter fylt med fengende beats, gode topline melodier, hooks og refrenger, alt dette løftet opp av de utrolige vokalpresentasjonene fra de to vokalistene David Lucius King og Fredrik Brurås, sammen med synth-guruene Askjell Solstrand og Simen Hope.

  • Last Updated: 05.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 29. januar 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Cabin Fever
Your Recently Viewed Pages