Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Dagny

Overview

Det er ikke mange artister som har like mye popteft, utstråling og stemme som Dagny. Disse uslåelige trekkene har banet vei for henne på listene med singler som «Backbeat», «Fool’s Gold» og «Wearing Nothing» og etablert henne som en av landets store nye popyndlinger. Nå legger hun ut på turné!

Etterspørselen et stor, og Dagny har den siste tiden turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, og Dagny har hatt det travelt med å spille på Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.», skiver MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur. Det er bare å glede seg til 7 kvelder fulle av popmagi fra den sjarmerende og talentfulle artisten!


- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 08.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 3. mars 2018 20:00

See All
Konsert med Dagny
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad