Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Konsert med Elin Furubotn

Overview

Torsdag 26. april kl 20.00
Priser Ordinær: 250,-


- PERSONLEG OG FENGANDE. Elin Furubotn sine songar gjekk rett heim hos konsertpublikummet, skrev Tysvær Bygdeblad. Nå er hun og Torbjørn Økland (fra Vamp) klare for Ibsenhuset.


Bærer preg av naturen

Det er snart tre år siden Elin Furubotn ga ut sitt forrige album med Stavanger Symfoniorkester, der duetten Så let det kan ver med Morten Abel, ble en stor radiolåt. Nå er hun ute med sitt syvende og kritikerroste album: Ikkje gå deg vill.

«Ikkje gå deg vill» er skrevet i ei gammal skrivestue, i fjelldalen Sirdal der hun også tilbrakte mesteparten av barndommen. Albumet bærer tydelig preg av naturen, hvor fjellene og elva er inspirasjonskilder for melodiene. Det er også denne stemningen hun vil ta med seg ut til sitt publikum når hun legger ut på turne etter plateslippet.

Elin Furubotn er en kritikerrost artist , spiller gitar og synger på norsk. Hun har turnert i både inn og utland (Tyskland) og er godt kjent for mange fra mye spilletid på NRK P1. Elin skriver alle låtene selv og skildrer gjerne den underfundige hverdagen som treffer oss alle i så mange fasetter. Med iøynefallende melodier og en særegen stemme serverer hun både humor og alvor for sitt publikum - som sitter igjen med en sjelden god opplevelse etter Furubotn sine konserter.

Økland fra Vamp

Elin Furubotn opptrer DUO, sammen med Torbjørn Økland. Økland har en unik evne til å fremheve Furubotns sanger med uttrykksfulle mandolin og trompet-klanger. I dette DUO samarbeidet fremstår musikken med en nærhet og tilstedeværelse som er sjelden, og det er tydelig å se at de koser seg på scenen og legger vekt på god formidling med publikum.

– Betre kan det vel knapt verta (Hordaland Avis)

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 19.00

  • Last Updated: 05.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tors 26. april 2018 20:00 21:30

See All
Konsert med Elin Furubotn
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad