Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Erlend Ropstad

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 9. januar 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Erlend Ropstads sjette plate, Alt Som Har Hendt, kom ut 03. November og har til nå et terningesnitt på over 5,5 av 6 øyne. På nyåret legger Ropstad ut på turné!

Aftenposten skriver: ”Erlend Ropstad er på god vei å spille seg inn i toppen av norsk rock”. Klassekampen skriver: ” Han er kanskje den mest svenske av alle våre artister. En poetisk balansekunstner i sprangene mellom rock, pop og viser. Og aller mest relevant på det punktet i vannet der man akkurat ikke kan stå.”

2016 var et fantastisk konsertår for Erlend, 2017 et bra plateinnspillingsår og utgivelsesår. Erlends publikum vokser, og med de nye låtene lover det bra for konsertåret 2018. Første etappen av spillejobber i 2018 dekker de største byene i Sør-Norge. Pluss Svalbard.

Selv beskriver han det hele slik:

“Jeg er ingen klassisk ”gjennombruddsartist”, men hadde noen fortalt meg for få år siden at jeg skulle få en rekke spellemannominasjoner, synge i Spektrum, fylle festivalsletter med folk, blir spillelistet flere ganger på radio, kunne gjøre 50 konserter i året, sitte i sofaen til Lindmo, være med på minst 40 årets-beste-plate-lister og at min forrige singel skulle få 60 000 streams på sin første måned, og skrive og synge en duett med Odd Nordstoga..... da ville jeg mistenkt at gjennombruddet allerede har kommet, uten at jeg har merka det.”

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 27.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tirs 9. januar 2018 20:00

See All
Konsert med Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad