Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert med FABRÄK

Mer info
Scene: Langhuset
DOORS: 20.00
Konsertstart: 21.00
Bill. Pris: 250/200,-
--

FABRÄK inntar Norge med sitt banebrytende show på HAVET den 5. april, 2024!

Opplev den eksplosive punk-rap-duoen FABRÄK når de tar scenen på HAVET! Med sitt unike musikalske univers og en uovertruffen energi har duoen, bestående av Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen, erobret dansk musikk med et brak og er nå klare til å hypnotisere det norske publikummet.

Med et banebrytende debutalbum, "RIGE BØRN LEGER BEDST", som ble kritikerrost og nominert til flere priser, har FABRÄK etablert seg som en kraft å regne med. Deres høyoktan liveshow har sikret dem en plass blant de nominerte til "Årets nye livenavn" under Danish Music Awards 2022.

Etter en triumferende turné i Danmark i 2023, hvor de besøkte 23 byer og begeistret både publikum og kritikere, er FABRÄK nå klare til å levere et show fullpakket med både velkjente hits og ferske, hardtslående låter fra deres siste EP 7".

Forvent deg et adrenalinfylt møte med numre som den nu-metal-inspirerte "TO FINGRE" og den energiske "AUTOSTRADA", med gjesteopptreden av Artigeardit. Et FABRÄK-show er en garanti for musikalsk ekstase og en opplevelse du sent vil glemme!

Sist oppdatert: 01/06/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt