Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Fever Ray

Overview

Spektakulære Fever Ray er tilbake etter åtte års opphold! Karin Dreijer Andersson spiller sin første konsert i Bergen.

Karin Dreijer Andersson har hatt stor suksess som den ene halvdelen av den svenske elektronika duoen The Knife, og i 2009 slapp hun sitt selvtitulerte debutalbum under artistnavnet Fever Ray. Albumet var en stor suksess verden over, og her hjemme i Skandinavia.

I 2009 headlinet Fever Ray Øyafestivalen med en tåkedal av scenerøyk og blinkende lamper. Senere samme år spilte de sine avskjedskonserter. Konserten i Oslo måtte grunnet stor etterspørsel flyttes fra Rockefeller til Sentrum Scene.

Karin Dreijer Andersson er også godt kjentfor samarbeidet med den norske elektronikaduoen Röyksopp, hvor hun har bidratt med vokal på låtene «What Else Is There», «This Must Be It» og «Tricky Tricky».

Nå har Fever Ray hatt pause på lange 8 år, til fordel for album, turné og oppsetning av en darwinistisk miniopera med The Knife. Men denne høsten er hun tilbake. Først med singelen «To The Moon And Back» og deretter albumet ”Plunge”, som har fått fans og anmeldere ekstatiske. 

Alle som har et forhold til Dreijer Andersson eller Fever Ray vet at dette blir et show helt utenom det vanlige. Vi gleder oss enormt. 

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 15.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

man 2. april 2018 20:00 23:59

See All
Konsert med Fever Ray
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad