Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Konsert med Hilde Selvikvåg

Overview

Hilde Selvikvåg fra Jæren har på kort tid rukket å etablere seg som en folkekjær artist her til lands. Det Spellemannominerte debutalbumet ”Slepp meg fri” fra 2015 ble raskt fulgt opp av knallsterke singler som ”Karusell”, ”Indie” «Janei” og ”Anemone”. Låtene har fått mye radiotid på kanaler som P3 og NRK P1, noe som har ført til at Hilde Selvikvåg de siste årene har vært en av landets mest spilte norskspråklige artister.

Hilde henter mye inspirasjon fra det åpne kystlandskapet i hjemregionen, som resulterer i poetiske og nære tekster som andre kan kjenne seg igjen i. Ofte er de lekne og fantasifulle, samtidig som hun ikke er redd for å berøre tema som sorg, savn og kjærlighet.

Det siste året har Hilde lagt ned mye arbeid i oppfølgeralbumet, som ventes over sommeren 2018.  Når du får oppleve Hilde Selvikvåg live, balanserer hun på mesterlig vis mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske. Stadig flere har fått øynene opp for den dyktige artisten fra Rogaland, og med sitt særpreg i uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne har hun bevist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.

 

Konserten er støttet av Sandnes kommune.

  • Last Updated: 16.05.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

søn 3. juni 2018 20:00

See All
Konsert med Hilde Selvikvåg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad