Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Ida Jenshus

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 20. februar 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ida Jenshus er aktuell med det glitrende albumet “Two Worlds”, hvor hennes amerikana i følge DN har fått voksenpondus. Gled deg til å høre det nye materialet live!

Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkvirkeligheten for ti år siden. Allerede fra starten av stod det klart at Ida hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av, da knapt fylt tjue år.

Hun valgte å introdusere seg ved å fremføre en av sjangerens sofistikerte nøkkel-sanger, i seg et oppsiktsvekkende valg på et norsk tv-show, Emmylou Harris´ egne «Boulder to Birmingham». 

I løpet av de neste fem årene laget Ida Jenshus tre album, Color of the Sun (2008), No Guarantees (2010) og Someone to love (2012) som satte standarden på den norske americana-scenen og som behørig ble premiert med tre Spellemannpriser på stripe. Altså tre country-harper på hylla, en bedrift som strengt tatt burde kunne veksles inn i et permanent opphold i Nashville.

I årene etter at den første album-trilogien ble bragt i havn, har Ida vært en musikalsk «commuter» mellom USA og Norge. Hun har tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville, mest i Music City. Der hun har samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther, en sanger/ låtskriver med tette bånd til karrierene til noen av USAs mest fremgangsrike artister, Eagles og Linda Ronstadt.

Nå er hun aktuell med den feiende fine albumet “Two Worlds”. Gled deg til å høre det nye materialet live!

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 30.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tirs 20. februar 2018 20:00

See All
Konsert med Ida Jenshus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad