VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SANDEFJORD

Konsert med Ida Stein

Overview

Ida Stein

Drømmende pop møter suggerende elektronika i Kurbadhagen 

Bli med inn i Idas personlige rom med refleksjoner om dagens samfunn og en dose eksistensielle kriser. Med låter som beveger seg fra drivende elektropop til svevende synther og hennes sterke formidlingsevne og tilsteværelse leverer Ida en nærhet som rører deg og gir en trang til å eksistere i nuet. 

I sommer vil hun presentere en rekke egenkomponerte låter som hun utforsker og leker med live. De siste årene har det dannet seg et tett samarbeid med Vestfold-musikerene Roar Skjelbred på bass, Naomi Camilla Straume Moen på live electronics og trommeslager Freddy Wike, som ofte er kjernen hun har med seg på scenen.
Elektronika-artisten kan blant annet skilte med flere utgivelser innenlands og utenlands de siste årene, både på egne vegne og i samarbeid med andre. "Himmelsk vokal og svevende synther" beskriver NRK P3. Kanskje hørte du henne allerede i 2016 i Urørtfinalen med "Are We Changing". Hun har også spilt på by:Larm og vært listet på radiokanaler Europa rundt.  «Det er tydelig at publikum liker det de hører" og "Trollbindene" omtaler Aftenposten ved hennes By:Larm debut. Etter flere år i Tyskland, er hun de siste årene på hjemmebane hvor hun har musikkprosjekter både som produsent, DJ og artist. For tiden er hun aktuell med nye låter, låt i Netflix-serien El Club, DJ og produsent i duoen SYNK og i en konsertserie i samarbeid med artisten NINV. 

Dørene åpner kl. 18. Konsertstart kl. 20 + oppvarming TBA

Mer informasjon på Kurbadhagen eller ved å følge billettlink til ticketco.

  • Last Updated: 28.04.2021
  • Source: Visit Vestfold
Dates

on. 30. juni 2021 18:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Ida Stein
Your Recently Viewed Pages