Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Ingenting

  • Christies gate 15, Bergen
  • 40 00 50 96
  • 16. februar 2018 - 17. februar 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Merkevarebygging er visstnok viktig i musikkbransjen for tiden.

Hva skal man da si om et band som har brukt over tjue år på å bygge opp Ingenting? "Tjukke i huet" ligger nær toppen av karakteristikkbunken, men så ble ikke Sandnes-orkesteret med det minimalistiske navnet satt sammen for å finne opp kruttet, heller. Meningen med Ingenting har alltid vært å levere ikke alt for gjennomtenkte betraktninger om liv og levnet blant fem forvirrede menn, og metoden har alltid vært no-shit rock'n'roll med gitarsolo i midten.

Metoden er med andre ord den samme som den har vært siden garasjedagene på Austrått – det er utførelsen som har tatt et aldri så lite step-up ettersom årene har gått. Energien, trøkket, riff-o-ramaet, tekstene – alt sammen sandblåst, spyttpolert, avsagd og presisjonssveiset sammen til et i all beskjedenhet jævlig bra rock-kollektiv.

Gammel-vokalist Kjartan Osmundsen takket av etter plata «Fine Meg» i 2004 – siden det har arvtager Kjell Undheim, sammen med trommis Stene Osmundsen og ur-ingentingerne Tor Jan Møller (bass), Ove Morten "Mobby" Grødeland og Bård Schanche (gitar) levert studio-albumet «Kjempegreier» (2008) og live-plata «Ingenting Live» (2010).

- fra www.garage.no

  • Last Updated: 13.09.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

fre 16. februar 2018 22:00

lør 17. februar 2018 22:00

See All
Konsert med Ingenting
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad