Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert med Lars Lillo-Stenberg

Mer info

I år hilser Lars Lillo-Stenberg sommeren velkommen i Kjærra!

Onsdag 19. juni får vi høre vår folkekjære artist fra deLillos.
Få skaper slik sommerstemning som Lars. Vi fryder oss over at han vil komme å tilbringe denne sommerdagen i vakre Kjærra Fossepark.

Praktisk informasjon:

Billetter: kr. 350,- kjøpes her: https://www.bolgenkulturhus.no/.../konsert-med-lars.../
Konsertstart kl. 19:00, dørene åpner kl. 18:00
Det blir servering av grillmat og drikke.
Arrangementet har 18-års aldersgrense

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted", kom både radiosuksess og platesalg, og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

I 1996 ga Lars Lillo Stenberg ut CD'en «Å var jeg en sangfugl». Repertoaret var for en stor del hentet fra Mads Bergs kjente sangbok, en institusjon i musikkundervisningen i den norske skolen. I 2000 ga han ut CD'en «Oslo" med kjente og kjære Oslo-sanger, som fikk stor oppmerksomhet og solgte veldig bra. Siden har Lars mottatt Oslo bys kulturpris og han har også laget byens «Oslosang». I 2006 kom CD'en «Synger Prøysen» ut. Dette er Lars Lillo-Stenbergs personlige hyllest til Alf Prøysen. Hans meste kjente og kjære sanger blir tolket på en ny og personlig måte som får fram alvoret i Alf Prøysens tekster. Skjæråsenprisen fikk Lars på slutten av 2006 og NRKs Prøysenpris fikk han våren 2007. Siden har det vært tolkninger av alt fra Ole Paus til nå senest Edvard Grieg i 2020. Lars Lillo-Stenbergs beundring for Neil Young skulle også være allment kjent gjennom gruppen Young Neils.

Her blir det noe for enhver smak – velkommen til sommerkonsert 19. juni!

Sist oppdatert: 05/06/2024

Kilde: Visit Vestfold

Sider du nylig har besøkt