Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Ryfylke Strand

Konsert med Magnus Boks - Folkets Hus

Overview

Magnus Bokn kommer til Folkets Hus på Jørpeland i Strand, Ryfylke

Magnus Bokn entret musikkscenen i Stavanger allerede som 13 åring. Først som vokalist i bandet Royal Oil, og så i bandet Adopting Peter. I 2011 og 2013 deltok han i IDOL hvor han kom til semifinale-rundene. I tiden etterpå reiste han rundt med flere nasjonale artister som Tommy Fredvang, Izabell og Stavangerkameratene. Der fikk han bygget seg opp et navn som låtskriver og sanger, men i en helt ny innpakning. 

Gjennombruddet kom ikke før I 2017 da han kom til andre liverunde i “The Voice - Norges Beste Stemme”, og hans auditionsang “Girls Just Want to Have Fun” kom på 19. plass i “Olympics of singing”, og har i skrivende stund 458,000 avspillinger på Spotify. 

https://www.youtube.com/watch?v=xYWKNS4hGWY

Magnus Bokn spiller singer/songwriter pakket inn i et lag av Folk-rock og vise-pop. Tekster står i fokus og han har en forkjærlighet gjøre sin egen versjon av kjente låter med kvinnelig vokal. Inspirasjoner som kan nevnes er Matt Corby, Ed Sheeran og Passenger, men også band som Mumford & Sons, NEEDTOBREATHE, Uriah Heep og Memphis May Fire.

  • Last Updated: 22.03.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 21. april 2018 20:00

See All
Konsert med Magnus Boks - Folkets Hus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad