Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Magnus Staveland

  • Bergenhus Festning, Bergen
  • 12. februar 2017 - 12. februar 2017
  •  /  18:00 to 19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tenoren Magnus Staveland tar oss med på en musikalsk reise - inn i Europas hoff og kirker, akkurat som omreisende musikanter gjorde det for flere hundre år siden.

Livlige barokktoner av Vivaldi og Monteverdi, men også den mer sjeldne Caccini, virvler opp et musikalsk bilde av 1600- og 1700-tallets Venezia. Sammen med Barokksolistene under ledelse av Bjarte Eike blir det også rom for improvisasjon som kan ta oss inn i det ukjente.

Magnus Staveland står på trygg grunn med sin brede erfaring fra operascener og konsertpodier over hele Europa og Asia. Han har allerede sunget på det berømte operahuset La Fenice i Venezia, for ikke å snakke om La Scala i Milano. Som barokksanger er han meget etterspurt blant vår tids ledende barokkdirigenter som Marc Minkowski, Christophe Rousset, Rinaldo Alessandrini og René Jacobs.

Til konserten i staselige Håkonshallen tar han med seg all sin opparbeidete kunnskap for å formidle et program som selv den mest blaserte konsertgjenger sent vil glemme. 

For å levendegjøre teksten mer enn ved ord, har vi også invitert med en danser som vil sette en ekstra spiss på kvelden:

'Dancing lutenist Steven Player sets the stage on fire with his elegant pirouettes on one foot, successive entrechats in which the legs are crossed mid-air, swaggering cabrioles and percussive footwork. He has comic flair and breathes life into Carolan's jigs.'

theaustralian.com

  • Last Updated: 05.01.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates
søndag 12. februar 2017

See All
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 59" N / 5° 19' 2" E
Konsert med Magnus Staveland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad