Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Marcus & Martinus

Overview

Den største norske popsensasjonen i moderne tid er to 15 år gamle gutter fra Trofors. På hjemmebane er det ingen over eller ved siden av Marcus & Martinus akkurat nå. Deres store talent og gedigne sjarm har sikret dem en fanskare av elleville jenter og gutter både i Norge og i resten av verden – og i helgen ble de kåret til Årets Spellemann på Spellemannprisen.  Nå gjør tvillingene seg klare for å spille på landets flotteste og mest prestisjefylte konsertarena – Koengen på Bergenhus Festning lørdag 26. august.

Nylig ble de kåret til Årets Spellemann – den aller gjeveste prisen på Spellemannprisen, som tildeles den norske artisten som har imponert mest og satt størst preg på musikkåret som har gått. Rett før jul spilte de for millioner av TV-seere på Nobelpriskonserten. Nå er Marcus & Martinus igjen aktuell, denne gangen med egen kinofilm. ”Sammen om drømmen”, som nå vises for begeistrede publikummere over hele landet, lar fansen komme tett på de to unge superstjernene.

Å spille konsert for fansene sine er for Marcus & Martinus det aller viktigste og gøyeste med å være artist. De siste årene har de spilt på stadig større konsertarenaer: Oslo Spektrum, Tivoli i København og Globen i Stockholm er kun toppen av isfjellet. 

Konserten på Koengen blir en milepæl i reisen til Marcus & Martinus. Her skal de spille på en konsertarena hvor stjerner som Rihanna, Kygo, Coldplay og Kanye West tidligere har fått titusenvis av fans til å hyle. Dette blir den desidert største konserten de har spilt på Vestlandet, og ett av de største showene så langt i den unge karrieren deres. 

Bli med på den elleville begivenheten!

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 07.02.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 26. august 2017 16:00

See All
Konsert med Marcus & Martinus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad