Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Konsert med Marie Bergman

Overview

Marie Bergman

Søndag 11. mars kl 19.00  Legg til kalender
Kjøp billett
Priser Ordinær: 280,-


Marie Bergman – elsket musiker og artist, forvalter og nyskaper av den svenske sangskatten men også en dypt kunnskapsrik musikkpedagog med spesialitet på sang og toning. Nå kommer hun til Ibsenhuset.


Nærhet som berører

Marie Bergman har i mange år hatt en av Skandinavias mest personlig og tydlige stemmer med en kraft og nærhet som berører. Hun er en artist som aldri slutter å vokse, men som stadig fanger opp nye impulser. Marie er en pioner. Hun har blitt tildelt tittelen som "Urmodern till singandsongwriters i Skandinavien" (DN).

Skapte sin egen nisje

Hun brøt seg tidlig løs fra musikktivoliet som lærte henne nødvendigheten av å navigere på egen hånd og skape sin egen nisje. Marie Bergman våget å bruke et aldeles eget uttrykk som hun har utviklet, utvidet, styrket og med nysgjerrighet fortsatt undersøker.

En hyllest til livet

Marie har en autentisk stemme i Skandinavia. Hun er en elsket artist og låtskriver i både Sverige, Norge og Danmark, og har kurs i å utfordre seg selv for å utvikle et eget uttrykk. Marie spiller mest solo og fyller lett en sal med varme, frekkhet, ømhet og mot. Sterk dialog og møte er hennes signatur. Hennes gitarspill er fullendt og perkussivt. Ingen i publikum slipper unna denne smittsomme livsgleden og kraften som gjennomsyrer hele rommet gjennom stemmen og musikken, en hyllest til livet! Til håpet, til mulighetene!

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 18.00

  • Last Updated: 04.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

søn 11. mars 2018 19:00

See All
Konsert med Marie Bergman
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad