Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Konsert med Mark Lettieri trio

  • Jernbaneveien 3, Stavanger, Norge, Stavanger
  • 5. september 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Snarky Puppy's gitarist Mark Lettieri kommer til Spor 5 med sin egen trio.

Høsten sesongåpnes med en «ønskekonsert»; Snarky Puppy's gitarist Mark Lettieri kommer til Spor 5 med sin egen trio. En konsert for fans av instrumental gitar musikk og alle andre!
Med suksessen fra Snarky Puppy har også oppmerksomheten rundt Lettieri og hans trio økt voldsomt. Mark som også er komponist og produsent har jobbet med sin trio i ti år og utgitt fire album med groovy og funky gitar musikk; «Knows», «Futurefun» og «Spark & Echo». Det nye, fjerde trio albumet «Deep: The Baritone Session» ble sluppet i vår til flotte kritikker.
Den sympatiske musikeren vokste opp i California før han flyttet til Forth Worth i Texas hvor han også tok sin utdanning. Via gospel og R&B miljøet tok han steget inn i jazz/world miljøet og Snarky Puppy hvor han fortsatt er en sentral musiker hvor han også arrangerer og komponerer.
I tillegg til egen trio og Snarky Puppy har han også jobbet med en rekke store artister som Erykah Badu, David Crosby, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Lupe Fiasco, Snoop Dogg og til og med Pat Boone for å nevne noen.
Mark Lettieri er en gitarist som har veldig mange følgere på verdensbasis, og vi tror også mange i Stavanger/Rogaland også krysser av i kalenderen når Lettieri lander i byen. Mark har med seg Wes Stephenson kjent fra The Funky Knuckles på bass og Jason 'JT' Thomas, kjent fra Fork og RH Factor på trommer.
Konserten på Spor 5 med Mark Lettieri trio vil bli deres første i Norge.
Line up:
Mark Lettieri - gitar
Wes Stephenson - bass
Jason "JT" Thomas – trommer
www.marklettieri.com/

  • Last Updated: 23.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. september 2019 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Mark Lettieri trio
Your Recently Viewed Pages