Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Marthe Wang

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 31. oktober 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hun kan bli hele Norges nye favorittartist, skrev Dagens Næringsliv om debutanten som vant kritikerne og folkets hjerter på første forsøk.

Marthe Wang har på kort tid blitt artisten alle snakker om. Musikken har blitt beskrevet som en perfekt blanding av popperler med jazzvendinger, mens andre mener hun kan bli hele Norges favorittartist! Singelen "Til Deg" treffer oss alle og går sin seiersgang på radio. 

Albumet "Ut og se noe annet" har fått strålende anmeldelser fra Dagens Næringsliv, NRK, Vårt Land og Bergens Tidende. Sistnevnte beskrev det som "En omfavnelse av et album". 

Jeg vil at det skal høres ut som jeg står og synger inn i øret ditt», sier 26 -åringen fra Bergen om innspillingenes nære og organiske preg. De ni låtene er skrevet av Marthe selv, og har fått sitt ektefølte lekne uttrykk gjennom samarbeid med en rekke kjente musikere, et stjernespekket band og produsent Markus Lillehaug Johnsen.

Tekstene til Wang er fulle av små fortellinger og observasjoner som Marthe skildrer med en innlevelse og varme som berører sterkt. Med bakgrunn fra jazzlinjen på Musikkhøgskolen, fremført med bergensdialekt og en enestående formidlingsevne har debutalbumet gått rett hjem hos den norske befolkningen. Norge har fostret et nytt låtskrivertalent som det blir svært så spennende å følge i årene som kommer.

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 26.09.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tirs 31. oktober 2017 20:00

See All
Konsert med Marthe Wang
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad