Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Mustasch

Overview

Noen ganger er det enkle det beste. Svenske Mustasch spiller rock med forsterkerne skrudd opp til elleve og beinstillingen så brei at man nesten dra på seg brokk.  Som seg hør og bør når man spiller klassisk hardrock med en attityde som alene får blodårene i pannebrasken til å poppe.

Gjengen kan vise til en imponerende CV: åtte album, en dunderhit med Double Nature, utsolgte turnéer i Sverige, support- og headlinerturnéer med Mötorhead, Gluecifer og kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnominasjoner – herav en seier i kategorien Årets Hardrock.

Året startet sterkt med en bejublet opptreden på Melodifestivalens mellomakt sammen med visesangeren Hasse Andersson. Sammen fremførte de klassikeren Änglahund i ny hardrockinnpakning og ble hyllet av både presse og publikum. Hør den på Spotify, hvor den har passert en million strømminger.

I sommer turnerer bandet med stopp bl.a. på Sweden Rock, Garage Sound Festival i Madrid og John Smith Rock Festival i Finnland. 

Så: Er du en av de som hører på High on Fire til frokost, spiller gammel Black Sabbath til kaffen og avslutter tannpussen med å headbange til Motörhead, så vet du hvilken dør du skal ta når Mustasch gjester byen 22. november.

- Fra bergenlive.no

  • Last Updated: 13.10.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ons 22. november 2017 20:00

See All
Konsert med Mustasch
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad