Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Konsert med Paal Flaata og Gøran Grini på Rockers

Overview

Vi er stolte over å kunne presentere Paal Flaata med Gøran Grini på Rockers, til en garantert helt nydelig konsert med en av landets aller fineste stemmer akkompagnert av sin dyktige pianist.
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.

Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.  Som soloartist har han gitt ut til sammen 8 album, noe som blant annet har resultert i tre Spellemann nominasjoner. («Wait By the Fire», «Come Tomorrow» og «Love and Rain»)
På 90-tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, «Amsterdam Stranded».

  • Last Updated: 29.11.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 5. mars 2022 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Paal Flaata og Gøran Grini på Rockers
Your Recently Viewed Pages