VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Konsert med Rasmus og Verdens Beste Band

Overview

Velkommen til gratis utendørs konsert med Rasmus og Verdens Beste Band!

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker. Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass. Artister og underholdning for resten av 2020 kan du finne på: sirkusshopping.no Vi følger FHI sine råd om smittevern for arrangement.

Rasmus & Verdens Beste Band Rasmus & Verdens Beste Band er nå stolte vinnere av to SPELLEMANNSPRISER for beste barneplate med CDn ”Kyssing e hæslig” i 2007, og beste barneplate 2010 med “Puppan te pappa”. R&VBB består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på …trekkspill. I tillegg har de med seg Carl Haakon Waadeland på trommer. Alle fire er drevne, profesjonelle musikere og har bakgrunn fra blant annet Trøndelag Teater og ”Jazzlinja” på NTNU og har spillt med Åge Aleksandersen, Hans Rotmo, Knutsen & Ludvigsen og Stian Carstensen, Kristin Asbjørnsen.

Bandet har opptrådd på en rekke festivaler i Norge (Olavsfestdagene, Telemarkfestivalen, Musikk i Nordland, Steinkjerfestivalen, Olsokdagene på Stiklestad m.m.) samt turnert mye på barneskoler over hele landet i regi av Den Kulturelle skolesekken.

I romjula 2009 spilte de på NRK Julemorgen og var nylig ”solist” med Trondheimssolistene på StatoilHydros nyttårskonsert. Våren 2009 var de ut på en større turne i regi av Rikskonsertene, som ble fulgt opp av mange skolekonserter i 2010.

Bandet har blitt sammenliknet med Knutsen & Ludvigsen og spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne. De synger sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa m.m. Publikum får være med å synge og klappe, og av og til må noen opp på scenen og f.eks. hjelpe til å blåse såpebobler.

I 2010 ga de ut oppfølgeren “Puppan te Pappa”, som gjorde at de fikk mere en nasjonal oppmerksomhet og en popularitet som stadig vokser. Denne plata ble nå belønnet med en Spellemannspris for “Beste Barneplate” 2010. November 2012 kom den siste CDn fra Rasmus og Verdens Beste Band, «Gul Snø».

Bandet består av: Rasmus Rohde – gitar/sang Jovan Pavlovic – trekkspill Carl Haakon Waadeland – trommer/perc Erlend Smalås – kontrabass/tuba/sang
Velg billetter
Velg en eller flere billetter under og klikk neste. Billettene vil være reservert i 15 minutter.

Begrenset antall plasser så book plass :)

  • Last Updated: 01.07.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 22. august 2020 13:00 13:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med Rasmus og Verdens Beste Band
Your Recently Viewed Pages