Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert med ROSA FAENSKAP på Blåveis i Stavanger

Mer info

29. februar kommer ROSA FAENSKAP til Blåveis! ROSA FAENSKAP er et band som i løpet av det siste året har etablert seg som en ny kraft i den norske undergrunnen.

ROSA FAENSKAP er en kjærlighetserklæring såvel som en krigserklæring mot svartmetallen. I en sjanger marinert i usunne mengder testosteron og misantropi står ROSA FAENSKAP som en motvekt, og feirer skeivhet, likhet, og alt som glitrer. Bandet retter svartmetallens frustrasjon og faenskap mot homofober, kapitalismen, patriarkatet og fascister.

Bandet ble booket til Øyafestivalen bare dager etter sin debutkonsert på Blitz, og imponerte publikumet med sitt oppsiktsvekkende opprør mot svartmetallens normer. Bandet har signert med Fysisk Format, og slipper sitt debutalbum "Jeg blir til deg" 3. november 2023.

ROSA FAENSKAP blander uttrykk fra black metal, post-rock, shoegaze og hardcore punk. Lydbildet er massivt, til tross for at bandet bare består av tre medlemmer. De bytter ut liksminken og svettelukten fra svartmetallen med eyeliner og regnbueflagg. De kombinerer hardttreffende, raske trommer med tung og melodiøs bass, omfavnet av en drømmende lydvegg fra gitaren. De blander det styggeste og det vakreste musikkverdenen har å by på, i en heksegryte som smaker like søtt som den smaker vederstyggelig.

Sist oppdatert: 02/20/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt