Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Silja Sol

Overview

Semmenemme! Etter en eventyrlig festivalsommer med bl.a. kritikerrost konsert på hovedscenen til Øya, vender Silja Sol hjem til Bergen og Østre for sin første klubbkonsert i hjembyen sin etter albumsuksessen med Ni Liv.

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, På Hjertet, har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen og Slottsfjell.

Nå er hun aktuell med sitt tredje og desidert beste album Ni Liv bestående av singlene Dyrene, Ni Liv og Semmenemme som har vært å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden september.

Hvor hennes tidligere album, På Hjertet og Væremeh, har hatt én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Ni Liv alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster.

Pressen har ikke spart på adjektivene når de har anmeldt Ni Liv og denne sommeren har vi fått høre albumet live på bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Steinkjerfestivalen, Ekstremsport Veko, Ranglerock m.fl.. 

På Øyafestivalen spilte hun på festivalens hovedscene. Dagsavisen meldte følgende: "Selvsikkert breier hun seg ut på den store Amfi-scenen. Med sin klokkereine vokal tar hun sletta i sin hule hånd, og med lydteknisk presisjon, åpnes dørene til det herlige poplandskapet."

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 30.08.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tors 12. oktober 2017 20:00

See All
Konsert med Silja Sol
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad