Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Konsert med Sol Heilo

Overview

Sol Heilo
Søndag 08. april kl 20.00
Priser Ordinær: 295,-
Vi kjenner henne fra suksessgruppa Katzenjammer og samarbeidet med Unni Wilhelmsen og Hanne Marie Karlsen. Nå er Sol Heilo i gang med egen solokarriere.
Sol Heilo er musiker, låtskriver, arrangør og klesdesigner. Hun er multi-instrumentalist og arbeider innen flere musikksjangre. Hittil kjenner vi Sol Heilo best som vokalist og medlem i norske Katzenjammer; bandet bak kjente låter som bl.a. «A Bar In Amsterdam», «Rock-Paper-Scissors» og I Will Dance (When I Walk Away).
Sols første soloalbum
Høsten 2017 solo-debuterte Sol Heilo med albumet «Skinhorse Playground». Mye takket være produsent Hasse Rosbach (Moddi, Turboneger, Team Me) har Sol trådd ny mark på dette albumet.. For å trekke Sol enda lengre ut av komfort-sonen og bryte med vante studio-rutiner, benyttet de seg av jazz-utøvere, punk-puritanere og session-musikanter fra Oslo og Los Angeles. Sol og Hasse eksperimenterte fram et rikt lydbilde. De spilte inn hundrevis av samples fra bunnen av, med keltisk harpe, trekkspill, dulcimer, fløyter, feler og trompeter. Disse ble finpusset, mikset sammen og programmert inn i en hjemmelaget digital mellotron.
På turné
Nå i februar og mars legger Sol Heilo ut på Europa-turné, med konserter i Tyskland, Sveits, Nederland og England. 8. april står hun på scenen i Ibsenhuset.
Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 19.00

  • Last Updated: 05.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

søn 8. april 2018 20:00

See All
Konsert med Sol Heilo
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad