Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Sondre Justad

Overview

Sondre Justads debutalbum Riv i hjertet lå på VG-lista i over et år. Seks av ti spor ble radiolista. Over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer senere forbereder Sondre Justad nytt albumslipp og turné på kun seks utvalgte klubber i Norge!

Første låt fra den kommende skiva heter «Ingenting», den slapp 13. oktober på Petroleum Records. I april legger han ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen.

«Egentlig vil jeg bare spille hele tiden. De som kjenner meg vet at det er det jeg elsker mest av alt! Og i april skal vi toppe det hele med enda fetere liveversjoner av låtene og stor teknisk produksjon! »

Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte.  

I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har han spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over. Turnéen går innom Tromsø, Bodø, Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 22.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 14. april 2018 20:00 23:59

See All
Konsert med Sondre Justad
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad