Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Konsert med Stian Økland og Tor Erik Seime Pettersen

Stian Økland og Tor Erik Seime Pettersen inviterer til konsert i Gimle-salen i Kong Oscars Gate 15 søndag 10. desember kl. 19:30.

Med et rikhold og generøst musikalsk program kan du denne 2. adventssøndag komme litt tettere på musikken sammen med Stian og Tor Erik. Det vil helt garantert dukke opp noe musikk som hører den kommende høytid til!

Stian Økland / tenor
Den Bergenske tenoren Stian Økland har sin utdannelse fra Griegakademiet og Wales international academy of voice. Mellom bachelor og master var han ansatt i Trondheim Vokalensemble før han senere har satset frilans. I desember 2021 fikk han sin Tysklandsdebut som Sou Chong i Lehars Das Land des Lächelns, og har siden sunget både Tamino og Faust på Alleetheater i Hamburg. I 2023/24 debuterer han som Rodolfo i Puccinis La Boheme med Opera Kysten. Stian er også gitarist, vokalist og komponist i bandet Seven Impale. Bandet har med sine tre kritikerroste album stadfestet sin posisjon som et av de mest spennende band innenfor prog rock-verden.

Tor Erik Seime Pettersen / piano
Tor Erik Seime Pettersen har sin utdanning fra Griegakademiet i Bergen, Universitetet i Stavanger og Kungliga musikhögskolan i Stockholm, hvor han studerte hos bl.a. Audun Kayser, Håkon Austbø og Staffan Scheja. Han er en ettertraktet solist, akkompagnatør og kammermusiker, med opptredener i en lang rekke land i Europa og i USA – selv om han først og fremst har sitt daglige virke her i Bergen og på Vestlandet. Tor Erik har vært ansatt som akkompagnatør ved både Griegakademiet og Universitetet i Stavanger, han medvirker regelmessig som orkesterpianist i Bergen Filharmoniske Orkester, og han har jevnlig engasjementer for bl.a. Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Kor. Tor Erik har også i en årrekke vært tilknyttet musikklinjene ved Langhaugen videregående skole og Bergen private gymnas. Se mindre

Sist oppdatert: 12/08/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt