Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Susanne Sundfør

  • Edvard Griegs plass 1, Bergen
  • 55 21 50 60
  • 26. september 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Susanne Sundfør tar med Music for people in trouble på en eksklusiv turné hvor hun kun besøker fem utvalgte byer og spillesteder. En av vår tids største og mest betydningsfulle norske artister er endelig tilbake i Bergen!

– På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk og visuell drømmeverden, forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné. 

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné - på noen ganske få spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener.

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band. 

Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6.juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner. 

Music for people in trouble slippes 25.august. Vær rask på labben dersom du ønsker billett - her blir det ingen ekstrakonserter! 

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 22.06.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

tirs 26. september 2017 20:00

See All
Konsert med Susanne Sundfør
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad