Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med Tønes

  • Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
  • +47 55215060
  • 29. oktober 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Joda, tre Spellemannpriser, såkalt kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistrende konserter er trivelig.

Men Tønes søker fremdeles noe nytt. Vel, kanskje ikke så nytt. Det er fremdeles blandingen av det nære, melankolske og muligens vittige i møte med musikk. Og det er fremdeles Haua-dialekt.

Etter en konsert i Bergen i februar som solgte ut på rekordtid, kan vi glede Tønes' fans at det nå er klart for ny konsert, denne gang med fullt band og på Ole Bull Scene søndag 29. oktober. 

Artisten Tønes er en av landets mest allsidige liveartister. Han har solgt ut med fullt band på alle store scener i landet, men fungerer like bra  alene på små intime scener som Lille Ole Bull i Bergen, Josefine Visescene i Oslo og bittelille Mungåt i Egersund. Enkelte vil si enda bedre.

Å finne denne, kall det gjerne mer intime, Tønes har vært hovedmålet med de siste rundene i studio. Arbeid som i første omgang nå resulterer i en liten februar-EP, «Ikkje Mogna». Der bare én av låtene blir med videre til albumet som kommer til høsten.

 Avisene sier

«Det er ikke bare en stor låtskriver, det er en stor artist som får til noe sånt.» Dagsavisen  «Skaff deg Tønes-billett» Stavanger Aftenblad  «Det skal godt gjøres å lage bedre plate på norsk i år.» Adresseavisen  «Klarer bedre enn noensinne å få de hverdagslige situasjonene til å handle om mellommenneskelige ting..» Dagens Næringsliv  «En liten kunstopplevelse.» VG

- fra www.bergenlive.no

  • Last Updated: 10.02.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 29. oktober 2017 20:00

See All
Konsert med Tønes
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad