Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Konsert med Terraplane på Pitters

Overview

Terraplane gjester PittersKafè fredag 27.april.
Konsertstart kl.21.00
Billetter kjøpes i inngangen 150kr pr.pers

Utdrag fra hva Haugesunds Avis skriver:
" Humørspredere som holdt stemningen oppe mens vokalist Arnt Ove Kvernenes i Terraplane (snedig navn; oppkalt etter både Haugesund kommune fra 2007 og Robert Johnson-melodien «Terra-plane Blues» fra 1936) fyrer opp rundt det godt samspilte bandet."

Terraplane spiller elektrisk blues influert av artister som T-Bone Walker, Freddie King, T-Birds m.fl og er drevet fram av gitar og munnspill. Her blir den gamle spillestilen holdt i hevd av den fantastiske Roald M Holmstrøm på gitar mens Arnt Ove Kvernenes ikke er bundet av tradisjoner og tilfører et moderne uttrykk med sin måte å traktere munnspillet. Trond Valle er ansvarlig for tangenter og spiller med stor innlevelse. Kompet er bunnsolid og består av Vidar Støyva som behersker denne stilen bedre enn de fleste og Geir Jørgensen som har lang erfaring med storband har stålkontroll på bassen. Roald og Arnt Ove tar seg også av vokalen.

Musikerne har lang fartstid i band som MASH, Hard Luck , Shakey Ground, Robert Taylor band, Haugaland storband, Deitra Farr , Bjellands Ugras m.fl så det skal ikke stå på rutinen når Terraplane opptrer.

Velkommen

  • Last Updated: 04.04.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fre 27. april 2018 21:00

See All
Konsert med Terraplane på Pitters
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad