Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Konsert med The Savage Rose

Overview

1967 var året det unge beatbandet The Savage Rose møttes for første gang. Siden den gang har danskene uredd ledet oss gjennom psykedelisk rock, jazz, klassisk og verdensmusikk - alltid med sin politiske bevissthet som bakteppe og med Annisettes særegne stemme i front. Fem årtier senere står bandet sterkt som aldri før. Bli med på The Savage Rose sin jubileumsfeiring!

Som ett av Skandinavias mest sjelsettende og betydningsfulle rockeband gjennom tidene, går The Savage Rose selvsagt ikke stille i gangene når de fyller 50. Jubileumsåret startet med et brak med tre utsolgte konserter på Det Kongelige Teater i København – på samme scene hvor teateret 45 år tidligere oppførte "Dødens Triumf" med musikk av nettopp The Savage Rose.

Nå går veien videre gjennom det danske land og ut i verden. Blant annet skal de spille på Roskildefestivalens hovedscene, som de var med på å åpne i 1971. The Savage Rose har alltid vært et utadvendt konsertband som ved flere anledninger har gjestet Bergen.

The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette i spissen, har vært med på å revolusjonere dansk rock og samtidig definere den som en egen scene. Dog er det ikke kun musikken deres som har satt dem på verdenskartet: også deres politiske kamp for samfunnets svakeste gjør dem bemerkelsesverdige og aktuelle den gang som i dag.

The Savage Rose fikk stående applaus i danske medier etter jubileumskonsertene på Det Kongelige Teater. Berlingske Tidende meldte om en "rørende og velspillet musikalsk rejse gennem det eventyrlige bagkatalog", mens Extrabladet kort og godt gikk for overskriften "Livets triumf for Annisette" og kalte konserten for en "forrygende helaftensforestilling".

The Savage Rose består i dag av: Annisette Koppel (vokal), Naja Rosa Koppe (kor),  Amina Carsce Nissen (kor), Palle Hjorth (orgel, synth m.m.) Rune Kjeldsen (gitar), Frank Hasselstrøm (trombone, klaver) og Jacob Haubjerg (bass). 

- fra www.bergenlive.no

 

  • Last Updated: 07.04.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 11. november 2017 19:00

See All
Konsert med The Savage Rose
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad