VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Konsert med The Zombies

  • Georgernes Verft 12, Bergen
  • +47 55215060
  • 10. september 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Americanaartisten fra Dallas, Texas, har nylig fullført sin Skandinaviaturné etter at han slapp sitt debutalbum tidligere i 2019. Albumet mottok strålende kritikker og turnéen kan ikke kalles annet enn en enorm suksess! I oktober spilte han på Bergen Live Sessions og trollbandt publikum, som hadde møtt opp i hopetall. Konserten var en formidabel opplevelse og den unge amerikaneren satte virkelig spor etter seg her i Bergen.

Det var ikke bare i Bergen at Joshua Ray Walker markerte seg. I Tromsø hadde anmelder Egon Holstad vansker for å holde tilbake sin begeistring:

"Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I juli kommer det nytt album og vi gleder oss til å følge americanaartisten videre på reisen. 14. august 2021 er det oppmøteplikt på Ole Bull Scene for alle americana-elskere!

  • Last Updated: 06.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 10. september 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Konsert med The Zombies
Your Recently Viewed Pages