Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Konsert med Thom Hell

Overview

Torsdag 05. april kl 19.30  Legg til kalender
Kjøp billett
Priser Ordinær: 275,-


Thom Hell er en kritikerrost norsk popartist som skriver sanger med referanser til 60- og 70-tallets musikk. Nå kan du bli med inn i hans unike musikalske univers.


Med inspirasjon fra 60- og 70-tallet

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Minor Majority og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk. Album som «Suddenly Past» (2012), «Six» (2014) og «Until This Blows Over» (2015) er eksempler på dette.

Den nyeste utgivelsen

Den nyeste platen «Happy Rabbit» beskrives som en reise gjennom pophistorien med fokus på harmonier og kreativ instrumentering. Lydbildet er friskt og detaljrikt, og vi hører en opplagt Thom Hell som utfordrer mange av de vanlige normene innenfor musikk. Hans komposisjoner er tidvis av det komplekse slaget, men alltid med vakre (og noen ganger naive) melodier i bunn. Låtmaterialet på platen har tidvis referanser til artister som Paul McCartney og Elton John, men det er aldri tvil om at vi befinner oss i Thom Hell sitt unike musikalske univers.

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 18.30

  • Last Updated: 05.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tors 5. april 2018 19:30

See All
Konsert med Thom Hell
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad